My Isacson Hjortzberg

Hej!

Mitt namn är My Isacson Hjortzberg och jag arbetar som personlig tränare via mitt eget företag My Personal Training. Jag har en bakgrund som elitidrottare inom alpin utförsåkning, så träning och hälsa har alltid varit en stor del av mitt liv och mitt största intresse. Personligen älskar jag all träning som är tuff och kräver en stark vilja. I rollen som personlig tränare är min förhoppning är att du/ni ska tycka det är roligt, lärorikt och inspirerande! Vi anpassar träningen utifrån dina mål, vad du tycker är roligt och har möjlighet att kombinera såväl utomhus som inomhusträning.

Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga eller vill boka en tid!

Webbplats: https://sv-se.facebook.com/MyPersonalTrainingSthlm
E-post: info@mypersonaltraining.se
Ort: Stockholm