Oscar Ö Turgut

Min kropp är mitt tempel, där tillber jag varje dag, detta är ett citat som jag har levt efter i många år.

Vi lever i en föränderlig och spännande värld där alla har olika förutsättningar och behov vad gäller kost, träning, rehab och hälsa. Med min omväxlande bakgrund av såväl träning, livserfarenhet, nyfikenhet och drivkraft kan jag visa på entusiasm och motivation mot nya utmaningar och skräddarsy ett upplägg som motsvarar just dina önskemål och behov.

Mitt företag riktar sig till alla målgrupper och alla åldrar vare sig du är nybörjare, aktiv, elitutövare, skadad eller har behov av rehabilitering. Där strävan är att öka förståelsen hos den enskilda personen för vad en sund kosthållning och regelbunden träning gör för hälsan. Jag erbjuder personlig träning, friskvård för företag, rehabilitation samt kost rådgivning. Låt mig hjälpa dig till ett sundare och friskare liv.

Webbplats:www.oscarpt.com
E-post:oscar@oscarpt.com
Ort: Örebro